2011. július 24., vasárnap

A nyertes....

Megvan az eredmény! :)

Köszönöm, hogy ilyen hihetetlenül sokan játszottatok, szinte sajnálom, hogy nem kaphat mindenki valamit! :)
Összesen végülis 134-en jelentkeztetek, minden érvényes hozzászólás kapott egy számot, a kalapba természetesen mindenki csak 1x került.
A random.org volt a segítségemre a sorsolásban, a nyertes pedig 70-es rajtszámmalvador

lett. Gratulálok Neked! :)
Kérlek, hogy írd meg nekem a postacímedet! ;)

Remélem, hogy nem vagytok csalódottak, lesz máskor is játék, ígérem. :)

Köszönöm mégegyszer a részvételeteket, jó pihenést, szép napot Nektek!!!

:)

2011. július 19., kedd

Játééék!

Mégpedig ezért a táskáért:
Ha szeretnéd, jelezd itt egy kommentben szombat éjfélig. Vasárnap sorsolás.

Konkrét apropója nincs, a blog áprilisban már elmúlt két éves, a 100. bejegyzéshez még hiányzik néhány, viszont már régebb óta tervezem, hogy valamivel megköszönöm, hogy érdeklődtök aziránt, amit csinálok. :)

Remélem tetszik nektek ez az újfajta kistáska, melynek érdekessége, hogy a széles, dupla patentos karkötőket használtam fel hozzá.

Sok szerencsét mindenkinek, aki játszik, hajrááá! :)

2011. július 4., hétfő

Új gépek / New machines

A fészbúkon már jeleztem, hogy szombaton nagy nap volt. :) Nekem nagy. Hiszen régóta áhított gépekre tettem szert és ezen a napon hozzánk is költöztek.

Végre lett serfelőgépem!!! :) Köszi, hogy sokan ajánlottatok a neten különféle gépeket, azokat én is ismertem, de valamiért éreztem, hogy nem az igazi, így vártam.
Ez a mostani, úgy érzem tökéletes, műszakilag is nagyon rendben van, szerencsére működik 220-ról és pedálos, amivel tudom szabályozni, hogy mikor menjen és mikor ne. Persze még meg kell tanulni kezelni. Számomra ez elég nehéz, mert folyton megijedek tőle, és akkor a bőrt is bekapja, megeszi, tönkreteszi....hááát sokat kell gyakorolni az fix.

Ilyen :)A másik dolog, ami nem volt betervezve, de adódott a lehetőség, és nem tudtam ott hagyni, az egy csiszológép:Ugye milyen csinos? :)

Az a nagy kályhaszerű mellette, az egy vizes elszívó berendezés hozzá, ami megakadályozza, hogy a lecsiszolt bőrpor össze-vissza szálljon. Őt még nem tudom használni, mert 380-ról működik, de nagyon örülök, hogy van!

A gépek egyelőre a nappalit "díszítik", sikerült mindent áttuszkolni a 75cm-es ajtón, úgy, hogy nem tettünk kárt semmiben. (bútorunk még nincs, gépünk viszont már annál több :) )

Ezek a gépek nagyban megkönnyítik, és meggyorsítják majd a munkámat és remélhetőleg szebb eredményt is adnak, mint kézzel elvégezve ugyanezek. És persze nem is én lennék, ha nem látnám az érem másik oldalát is, hiszen még mindig nem tudom, nem látom, hogy érdemes-e egyáltalán... Egyre többször szembesülök vele, hogy egyedül irtó nehéz, sokkal jobb és könnyebb lenne valakivel...

Jó lenne egy műhely és úgy igazán rendesen, komolyan, felnőttesen csinálni mindent.
Ettől még kicsit messze vagyok, de legalább egy lépéssel közelebb! :)

2011. július 1., péntek

Masnis