2011. augusztus 29., hétfő

Klasszikus......kis balerina...


...avagy...


...helló...


...Ősz!

2011. augusztus 28., vasárnap


Ágyő Nyár!

2011. augusztus 12., péntek

Divat a magyar

Bevallom nagyon tetszik, hogy mostanság reneszánszát éli a magyar motívumvilág. Gyönyörű, bárhol tűnik is fel. Aktuális és meglévő kedvencem a LOKAL wear metálkék dupla matyóvirágos fülbevalója. Egyszerűen CSODÁS!
De említhetném a Gombold újra pályázat egyik résztvevőjét is, akinek a saruiért vagyok oda teljesen. :)
Vagy a Kicsi Házban felújított "kalapáccsal hímzett" kis szekrényt is.

Amikor elhatároztam, hogy végre csinálok egy fűzős cipőt, mindenképpen akartam rá valamiféle mintát. A téma pedig, hogy úgy mondjam tálcán hevert. :)

Végül ilyen lett:Tény: sokkal-sokkal jobban is sikerülhetett volna, legalábbis lelki szemeim előtt én egy valóban nagyon szép cipőt láttam, a valóságban azonban néhány apró hiba ismét csak belerondít a képbe. De tanultam a hibákból és a következő majd jobb lesz biztosan. :)A fészbúkon ITT van néhány kép a készítés menetéről is, ha valakit érdekel.
Én nagyon szeretem ezeket a fotókat, amikor még csak készül a cipő, sőt gyakran félkészen jobban is szeretem a munkákat mint készen. Nem tudom miért van ez, egy festményről is jobban szeretem a tanulmányrajzokat, vázlatokat, vonalakat nézni...Cipőnél persze a varrott technológia sokkal látványosabb és gyönyörűbb. De tényleg. Szerintem egyszer mindenkinek látnia kéne! :)


Szép hétvégét nektek! :)