2009. december 3., csütörtök

Könyvek...


...kincsek.
Egyébként is, de ezek különösen. :)
Ahogy már mondtam, Londonból tetemes mennyiségű könyvet hoztunk. Megmutatom őket. Jó? :)


(Kettő nem mostani szerzemény.)

Némelyikük kifejezetten érdekes.
Mint pl. ez. Hmmm. Így is lehet "handmade" cipőt készíteni. :) Alapból nem vonzódom az ilyen csukákhoz, de határozottan karakteresek. Ügyes kezűek megcsillogtathatják grafikus vénájukat, és érvényre juttathatják személyiségüket...Tetszik.Vagy ez. Előtte nem hallottam még erről a hölgyről: Hester van Eeghen. De nagyon tetszik! Gyönyörű, tiszta szineket használ és elképesztő táskákat, bugyrokat, és egyéb tartókat készít, melyek rendkívül kreatívak, praktikusak, és számos meglepi zsebet rejtenek. A cipői is csodásak persze...mint pl. azok a lila csizmáááák! :)A kortárs indiai divatról szól a másik nagy kedvencem. Szebbnél szebb képekkel és ruhákkal. Ilyenekkel:És végül. Gyerekkoromban mit nem adtam volna egy ilyen könyvért!!!! Rajzolni tanít kedvesen, viccesen, kreatívan. Szuper! :)Ugye milyen jó nekem? :))
A képek kinagyítva jobban mutatnak... :)
Ja és sorsoltam a másik blogon, akit érint a dolog, esetleg kukkantson át...

6 megjegyzés:

Fércművek írta...

ÁÁÁ, nem vagyok sárga... ááááá :)

toritextil írta...

a legfelső nekem is megvan, imááádom :) azért a többit is elfogadnám... de legalábbis jó volna tapogatni, nézegetni, magamba szívni belőlük. szóval jó Neked na :)

Erzsébet írta...

Istenem, azok a macskák...!
Nekem is kell egy ilyen könyv : )

Cserháti Hajnalka, Ojni írta...

:)) Tök jó, hogy tudtál szánni pénzt ezekre a könyvekre! kell egy kis kietkintés, hogy jobban el tudja az ember helyezni önmagát a nagy sodrásban és, hogy tudja merre vezet ebben az ő útja. :))

Cserháti Hajnalka, Ojni írta...

kietkintés, érted?

kwandera írta...

...
Hát hogyne érteném: kietkintés! :D