2010. július 11., vasárnap

1 szandál, 1 macska

Erre a szandálra is már jóideje várt a gazdája. Vikinek csak az volt a kérése, hogy zárt elejű legyen illetve, hogy a a színei zöld és barna legyenek. Egyébként rám bízott mindent. Először egy olyan fazonban egyeztünk meg, mint a csillogós, csipkés szélű, de végül, annak balul sikerülte után jól lebeszéltem róla, nem mertem mégegyszer nekivágni. Annyira aranyos volt végig, hogy semmiképpen nem szerettem volna elrontani a szandálját. :)

Próbáltam biztos(abb)ra menni. Ez a fazon ugyan talán nem olyan különleges, de a végeredménnyel elégedett voltam. (és Vikinek is nagyon tetszett...igaz ő annyira lelkes és kedves volt mindvégig, hogy gyanítom, ha egy akármilyen darabot nyomok a kezébe, azzal is boldogan szaladt volna tovább :D )



Az orra ennek már merevítve van, össze lehet hasonlítani a csillogóssal, ugyanolyan kaptára készült mindkettő...van egy "kis" különbség!

Ez a szandál most egy ideig az utolsó. Nem készítek újabbakat, és nem veszek fel rendelést sem. Költözés előtt állunk, elhagyjuk szeretett albérletünket, kinőttük. A műhelyben sem szeretnék visszaélni azzal, hogy mindent ott csinálok, így amíg nem találunk egy megfelelő nagyobb lakást, ahol végre lehet egy SAJÁT szobám, (...ahol nyugodtan alkothatok és bénázhatok :) ), hát... addig nem lesz mutogatnivalóm. Higgyétek el, én sajnálom a legjobban!


Még valamit azért mutatok. :)
Ezt a jópofa macsekot kaptam Vikitől, ő készítette. Nagggyon cukor! :))

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a félig zárt megoldás az első sikeres előfutára a zárt női cipőknek?

Edera írta...

Szuper! Megint nagyot alkottál! Graulálok!

helen írta...

Annyira, de annyira, de annyira jó!!! Döbbenetesen tetszik :D Gondolom, az ára mély titok, vagy mégsem?

orsolya vanessza kiss írta...

Gyönyörű ez a szandál! :)

Vívó-Aszódi Melinda írta...

Kedves Névtelen!
...talán! :)

Edera! Nagyon kedves vagy, köszönöm! :)

Szia Helen! Örülök, hogy tetszik Neked! :) Nem titok...megsúgjam?

Szia Vanessza! :) Üdv nálam! Köszönöm!

helen írta...

Megám :)