2010. november 17., szerda

Ami eddig történt

Kicsit nehezen szánom rá magam erre a bejegyzésre, hiszen július óta nem jelentkeztem. Elszoktam az írástól...

De a lényeg: szeptember elején elköltöztünk. Azóta megváltozott néhány dolog, sokkal több helyünk lett, konkrétan két táncparkettnyi (lehet jönni bulizni), viszont sokkal kevesebb bútorunk. Ami nem baj, sőt, de azért néhány polcnak már örülnék... :) Majd az is lesz, de végülis nem létszükséglet, a dobozokból is viszonylag gyorsan elő tudom szedni, amire éppen szükségem van. (örülök, hogy rendesen csomagoltam)
Pomáz, (merthogy Pomázra költöztünk), Budapest közelsége miatt ideális, és ha épp nem az orrom előtt megy el a HÉV, akkor időben sem kerül többe eljutni valahova, mintha Pesten lennék.
Gyönyörű a környék, a pilisi hegyek csodálatosak, kakaskukorékolás(imádom!), szomszédban játszadozó cicák, kutyusok,... és a helyi térfigyelő rendszer, vagyis szomszéd nénik :) is barátságosak.
Szóval mintha otthon lennék, de persze csak nagyon mintha! Jó lenne Békésszentandrást Körösöstől, mindenestől egy lasszóval ide húzni...! Nagyon!

Pomira költözésünkkel az örömbe némi üröm is vegyült:
1. -vége lett a műhelyes időszaknak. Remélem lesz lehetőségem, és tudom kamatoztatni az ott tanultakat! Most ezen dolgozom. Tényleg nagyon köszönöm ezt a 8 hónapot még1x!
2. -saját hülyeségem miatt, amit nem részleteznék, megtapasztaljuk miféle problémák adódhatnak a lefolyó tájékán, nem kevés bosszúságot okozva ezzel a főbérlőnknek és persze magunknak.
3. -drágatündér Csúzli cirmosom elveszett :( Fél Pomázt kiplakátoltuk, körbejártuk, kérdezősködtünk, árkok, bokrok alját megnéztük, de nyomát se találtuk. Nagyon szerettem! Szöszikém azóta bújósabb, mint valaha. (...és nyávogósabb is)

Szóval a környezetváltozás nem indult épp döccenő mentesen, de már látok rá esélyt, hogy nem minősítem le az egész évet, emiatt a három hónap miatt.

Szép napot Nektek!

(ja, és a lenti kérdésre még várom a szavazatokat, bár ennyi alapján is eléggé eldőlni látszik a dolog :D )

2 megjegyzés:

Hoyacarnosa írta...

.. nem mintha Csúzliból lőtték volna ki? Hm.

Szívből kívánom hogy mindenféle jó és csak jó történjen veletek az új lakóhelyeteken! :)
Puszi.

Vívó-Aszódi Melinda írta...

...hm. Nomen est omen?

Köszi Erika, kedves vagy! :)