2011. június 2., csütörtök

Munkamódszer???

Készülnek szép sorban a rendelések. Májusiak: pipa.
Júniusban szerettem volna, hogy legyen időm csak úgy a saját örömömre tervezni, de úgy tűnik ez ebben a hónapban sem fog összejönni.
A szandálok mellett most egy variálható 2 oldalas övet is készítek, valamint egy gazdája szívéhez hozzánőtt pénztárcát is reprodukálnom kell.
Ilyenkor örülnék igazán egy serfelőgépnek, mert rengeteg szélt le kellene vékonyítani, lévén, hogy egy több fakkos brifkóról van szó. Nem csináltam még ilyet, szóval rendesen esz a fene, hogy mi lesz majd.
Amúgy hónapok óta esz a fene egy másik dolog miatt is. Ez pedig egy szandál. A gondom vele, hogy kaptára kéne/kell készíteni, a meglévő kaptám viszont minden irányból kicsi. Hmm. Most ott tartok, hogy megpróbálom felparafázni a megfelelő helyeken, és nagyon reménykedem, hogy végre jó lesz. Lehet szorítani. :)

Készült nemrég egy ilyen is:



Szerszámtartónak fogják használni. Ez is izgulós történet volt, de tetszik. :)

Azt kell, hogy mondjam, szeretem is, meg nem is az ilyen mellékvágányokat. Egyrészről jó másban is kipróbálnom magam, (igaz, szinte kb. mindenben próbálgatom még...) másrészről viszont utálom, ha valami elsőre nem sikerül, (márpedig amit még nem csináltam, ott ugye megvan ennek az esélye), szóval attól való félelmemben, hogy kezdhetem majd elölről, jó sokáig nem kezdek hozzá egyáltalán...(ügyes, bár nem épp felhasználóbarát védekezési mechanizmus, belátom) Viszont ellenben rengeteget agyalok rajta. De tényleg. Ami abból a szempontból jó, hogy mire végre elkezdem, tisztán/jóval tisztábban látok, abból a szempontból viszont rossz, hogy ez idő alatt nem nagyon tudok mással foglalkozni. Szóval végülis semmit nem csinálok....Hogy készülök el mégis mindennel....?!

3 megjegyzés:

Mónika írta...

Óóó.... ezzel a "valami újat kértek tőlem, de nem kezdem el, mert mi van, ha elrontom, tehát agyalok rajta hónapokig" dologgal én is éppen így vagyok. És baromira nem jó taktika, csak sajnos ezt a funkciót nem tudom kikapcsolni magamban. :P :)

Vívó-Aszódi Melinda írta...

hát igen.... :))

Mónika írta...

:))))
hajráhajrá