2011. július 4., hétfő

Új gépek / New machines

A fészbúkon már jeleztem, hogy szombaton nagy nap volt. :) Nekem nagy. Hiszen régóta áhított gépekre tettem szert és ezen a napon hozzánk is költöztek.

Végre lett serfelőgépem!!! :) Köszi, hogy sokan ajánlottatok a neten különféle gépeket, azokat én is ismertem, de valamiért éreztem, hogy nem az igazi, így vártam.
Ez a mostani, úgy érzem tökéletes, műszakilag is nagyon rendben van, szerencsére működik 220-ról és pedálos, amivel tudom szabályozni, hogy mikor menjen és mikor ne. Persze még meg kell tanulni kezelni. Számomra ez elég nehéz, mert folyton megijedek tőle, és akkor a bőrt is bekapja, megeszi, tönkreteszi....hááát sokat kell gyakorolni az fix.

Ilyen :)A másik dolog, ami nem volt betervezve, de adódott a lehetőség, és nem tudtam ott hagyni, az egy csiszológép:Ugye milyen csinos? :)

Az a nagy kályhaszerű mellette, az egy vizes elszívó berendezés hozzá, ami megakadályozza, hogy a lecsiszolt bőrpor össze-vissza szálljon. Őt még nem tudom használni, mert 380-ról működik, de nagyon örülök, hogy van!

A gépek egyelőre a nappalit "díszítik", sikerült mindent áttuszkolni a 75cm-es ajtón, úgy, hogy nem tettünk kárt semmiben. (bútorunk még nincs, gépünk viszont már annál több :) )

Ezek a gépek nagyban megkönnyítik, és meggyorsítják majd a munkámat és remélhetőleg szebb eredményt is adnak, mint kézzel elvégezve ugyanezek. És persze nem is én lennék, ha nem látnám az érem másik oldalát is, hiszen még mindig nem tudom, nem látom, hogy érdemes-e egyáltalán... Egyre többször szembesülök vele, hogy egyedül irtó nehéz, sokkal jobb és könnyebb lenne valakivel...

Jó lenne egy műhely és úgy igazán rendesen, komolyan, felnőttesen csinálni mindent.
Ettől még kicsit messze vagyok, de legalább egy lépéssel közelebb! :)

8 megjegyzés:

dióhéj írta...

natessék és én még azt sem tudom mijaza serfelőgép, de máris odavagyok érte, átragadt a lelkesedés...megyek is guglizni :)

Fércművek írta...

Nem kérdés, hogy érdemes. :)) Ha neked nem, akkor nem is tudom kinek. És éljen a serfelőgép!! Meg a többi. :)

kwandera írta...

Dióhéj, remélem megtaláltad! ;)

Judit, köszi, reméljük! :)

orsolya vanessza kiss írta...

De jóóó ! :) És olyan gombja van, mint egy sütőnek :))

Nagyon kis helyes.. jó ránézni..

kwandera írta...

:)) igen!

girzs írta...

Nem kérdés, hogy érdemes,a hozzáállásod, meg a tehetséged a legmagasabb sikerekre predesztinál. Egy dolog van, ami visszatartana, hogy tőled vásároljak, az pedig a talpak. Ha tudnál picit komplettebb talpakat csinálni, szerintem nem lenne megállás, mert a felsőrészeid a legízlésesebbek, legszuperebbek, amiket ismerek!

kwandera írta...

Komplettebb talp alatt mit értesz?
Akár linkelhetsz is, ha tudsz.

GKriszti írta...

hajrá! én szurkolok neked.