2011. október 7., péntek

WAMP

Bizony, hétvégén (ezúttal szombaton és vasárnap is) WAMP lesz, és hosszú kihagyás után most ismét kint leszek. :)

Az időjárást elnézve tartok tőle, hogy senki nem fogja kidugni az orrát, úgyhogy legalább TI gyertek!!! :)

Lesznek táskák és cipők is. Kedvcsinálónak a legújabb darabot most meg is mutatom.Klassz sáfránysárga bőrből készült kis fonatokkal. :)

Már legalább 3 hete félkészen várta, hogy befejezzem, ez végül tegnap következett be.
Hát mit mondjak? Többször gondoltam közben arra, hogy ilyet többet az életben NEM. Már a fonatok felvarrásánál is majd frászt kaptam (de az is lehet, hogy csak rossz passzban talált, és legközelebb gondom se lenne vele...hmmm...nem hiszem), ráadásul újdonság volt a bevont sarok is, ami miatt a talpat is az eddigiektől kicsit eltérően kellett felrakni.

Eddig ugye a talp a cipő teljes hosszában végigfutott és erre kerültek a sarok rétegei. Csak össze kell őket csiszolni és lehet felragasztani.

Ebben az esetben viszont a talp a sarok alatt elfogy, és hogy ne billegjen rajta a sarok, meglehetősen el kell vékonyítani. Ha valakinek itt eszébe jutna, hogy "dehiszen van csiszológépe", akkor arra is emlékeztetem, hogy helyem viszont nincs ahol használhatnám. Úgyhogy maradt a smirgli és a reszelő. Meglepő módon egészen gyorsan végeztem vele, kb. 6 órába telt míg a két talpat rendesen előkészítettem. :) (óóó én napokra számítottam)Szóval könnyebb volt, mint gondoltam, viszont elgondolkodtatott, hogy egyrészről nem volna rossz egy kis sufni, ahova el lehetne járni csiszolni, másrészről, hogy hát hogy a bántba fogok én női magassarkút csinálni sufni nélkül? (ugyanez a probléma: talp vékonyítás) De itt még nem tartok, úgyhogy végülis ráérek még ezen agyalni.A cipő így aztán szerencsésen elkészült. :)

A remek alkalom pedig hogy beleszagoljatok az a hétvégi dupla WAMP! :))
GYERTEK!

8 megjegyzés:

Mónika írta...

pazar!!:)
én ha befutok, veszek neked egy sufnit, becsszó!!

Aszódi Melinda írta...

de ott kint, jó? :)

martinelli írta...

Ez a cipő nekem nagyon tetszik!

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Hát igen... mindig is tudtam, hogy fanatikus vagy! Örülök, hogy mész árulni; az azt jelenti, hogy sikerült készíteni készletre is portékát. ;) Legyen sok vevőd! Puszillak

dióhéj írta...

eszméletlen vagy...csak csodálom a tudományodat!

orsolya vanessza kiss írta...

Hú de szép!

Egyre klasszabbakat készítesz! :)

En - Hababann írta...

Nagyon tuti kis darab! :))) Tetszik a klasszikusra hajazó formája, de csupa rendhagyó vonalból áll össze ;))))

Rose írta...

kedvelem ezt a színt és a cipő sem rossz :)))